Skäms på er!

För några månader sedan skrev jag ett inlägg på FACEBOOK och hänvisade till en dansk undersökning där det visat sig att en stor procent av de ensamkommande flyktingbarnen inte är barn utan i själva verket vuxna män.

Jag skrev att det inte får gå till på det sättet. Jag skrev att vi ska hjälpa barn och inte vuxna män som lurar systemet. Dessvärre var jag tvungen att ta bort inlägget efter ett par timmar då det riktats så mycket hat mot mig från både människor jag känner och för mig helt okända. Jag fick höra att jag var en rasist, att jag var en hemsk människa och att det var sådana som mig som gjorde att barn blev apatiska. Va? Helt otroligt!

Läser nu i tidningen om en fruktansvärd händelse, en pojke på 12 år har blivit misshandlad och våldtagen av andra "ensamkommande flyktingBARN" på ett HVB boende. Bara detta är så fruktansvärt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Att det sedan visat sig att förövarna inte alls är 15 och 16 år som de uppgett till Migrationsverket gör mig inte bara fly förbannad utan också oerhört ledsen.       http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article22440890.ab

Det har gjorts en tandröntgen, man har tittat på utredningsuppgifter, hur de ser ut och vad dessa BARN uppgett i sociala medier. Den ena har uppgett att han är född 1997 och den andra 1971. Jag skriver det igen så ni uppfattar det rätt - 1971.
Med andra ord ska han i år fylla 45 år. 

Hur är det möjligt att man misstar en 45 åring för en 16 åring? Hur kan man se så fel?
Hur kan man blunda för det faktum att man har en medelålders man framför sig? 
Sedan när ska man bara blint lita på vad människor säger? Hur blev det såhär?

PENGAR.

Människor tjänar i detta nu snuskigt mycket pengar på att ha dessa män boende hos sig på olika HVB hem. Jag är helt övertygad om att ägare till dessa hem ser och förstår men de vill tjäna så mycket som möjligt och det är tydligen viktigare än allt annat.
Pengar är viktigare än att barn - riktiga BARN - riskerar att råka illa ut.
Girighet på pengar och makt stiger människan lätt åt huvudet och det är livsfarligt.

Den 12 åriga pojken delade rum med en av sina förövare, fundera på detta ett par sekunder. Hade du låtit ditt 12 åriga barn dela rum med en okänd man i 45 års åldern?
Nej, jag tänkte väl det!

Sedan ett tag tillbaka har diverse politiker och partier gått ut och sagt att man måste åldersbestämma barnen. Hade de kommit fram till detta tidigare kanske denna 12 åriga pojke och många barn med honom sluppit dessa fruktansvärda övergrepp.

Ni som låter er girighet styra och i sin tur drar ner samhället och barns säkerhet                            - SKÄMS PÅ ER!

Är jag fortfarande en hemsk människa?
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Örjan Noreheim » Nystart!:  ”Nystart. Helt rätt tänkt. Absolut inte ge upp ett så viktigt område där du med d..”

  • Linda Sandqvist » Nystart!:  ”Alla behöver vi tid för reflektion- för att komma tillbaka ännu starkare. Kör b..”

  • Christopher » Nystart!:  ”Lycka till med nystarten! ”

  • Annette West » 29 september:  ”Du är så klok, Emilia. Tack.”

  • Daniella » Breast Implant Illness Del 3/3:  ”Ska få en tid för att ta ut mina implantat nu.. har alla jävla symtom som en män..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-