Att följa sina drömmar

Det är vi själva som skapar våra drömmar och det är också vi själva som kan och ska förverkliga dem. Vem är du med dina drömmar? Vem är du utan dem? Förverkligar du det du drömmer om? Om inte, vad hindrar dig?

En dröm jag haft under många år är att ge ut en bok. Att skriva en bok är hårt jobb (tro det eller ej) och det tar lång tid. 

Jag började drömmen för många år sedan men modet och orken svek mig. Livet kom helt enkelt emellan med småbarn, svår sjukdom i familjen och sjukdom hos mig själv. 
Jag har de sista 1,5 åren tagit mig i kragen och fullföljt drömmen om en bok och nu är den äntligen klar och ska inom några dagar skickas till tryckeri. Det känns sjukt spännande och jag är så ivrig över att du snart kan ha den i din hand. 

Boken heter Var inte en sådan FITTA! och handlar om mobbning och sexuella trakasserier i arbetslivet. Problemet med ovanstående ökar på våra arbetsplatser och människor far väldigt illa. Jag vill med denna bok öka människors kunskap samt få den tysta massan att reagera och agera. 

Det är lätt i detta skede att få lite kalla fötter, att vara orolig för att den inte ska tas emot på ett bra sätt. Men jag tar på mig ett par raggsockor och kastar mig ut i den läskiga känslan. Det är i de skrämmande situationerna man växer - om man hanterar dem rätt vill säga.

För mig är det bättre att riskera att misslyckas medan man lyckas än att inte försöka alls. Jag tänkte skriva fyra böcker så nu kan jag sätta CHECK på denna dröm och gå vidare till nästa.  Den 9 maj har jag releasedatum. Snart där!

Om 92 dagar tar jag dessutom examen som arbetsmiljöingenjör. Fram till dess är det full gas framåt. Snaaaaaaaaart i mål!

Vad drömmer du om?

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Örjan Noreheim » Nystart!:  ”Nystart. Helt rätt tänkt. Absolut inte ge upp ett så viktigt område där du med d..”

  • Linda Sandqvist » Nystart!:  ”Alla behöver vi tid för reflektion- för att komma tillbaka ännu starkare. Kör b..”

  • Christopher » Nystart!:  ”Lycka till med nystarten! ”

  • Annette West » 29 september:  ”Du är så klok, Emilia. Tack.”

  • Daniella » Breast Implant Illness Del 3/3:  ”Ska få en tid för att ta ut mina implantat nu.. har alla jävla symtom som en män..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-