Cykler

Allt går i cykler. Runt, runt och runt.

Se på naturen. Efter ett par månaders grönskimrande prakt är det dags för löven på träden att förändra sin färg och gå mot det gul/röda hållet. I och med att temperaturen faller ytterligare gör löven det samma och träden står sedan kala i ur och skur. De håller i och håller ut och helt plötsligt kryper temperaturen åter uppåt igen och små knoppar bildas på grenar som såg så döda ut. Och allt börjar om igen. Helt otroligt och magiskt om ni frågar mig! Det är naturligt och självklart att det är så det fungerar.

Naturen vet det – vi borde också!

Detta gäller också börsen som går upp och ner, havet som har ebb och flod, kvinnans kropp som har sitt mönster varje månad, vattnets cykel för ekosystemet, jordens rotation kring sin egen axel och dess lutning och rotation kring solen.

Det gäller även vårt humör, vår ekonomi, vår sysselsättningsgrad, vår ork och tålamod (småbarnsåren…) Vi kan inte göra annat än att lita på processen.

Det har varit tufft för mitt företagande under pandemin. I somras har jag gjort en arbetsmiljökartläggning med tillhörande teamcoaching, imorgon håller jag höstens första föreläsning i Stockholm. Allt blir bra! Naturen och universum vet vad den gör. Luta dig tillbaka och njut av processen – allt går bara i sina naturliga cykler.

Trevlig måndag alla!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Örjan Noreheim » Nystart!:  ”Nystart. Helt rätt tänkt. Absolut inte ge upp ett så viktigt område där du med d..”

  • Linda Sandqvist » Nystart!:  ”Alla behöver vi tid för reflektion- för att komma tillbaka ännu starkare. Kör b..”

  • Christopher » Nystart!:  ”Lycka till med nystarten! ”

  • Annette West » 29 september:  ”Du är så klok, Emilia. Tack.”

  • Daniella » Breast Implant Illness Del 3/3:  ”Ska få en tid för att ta ut mina implantat nu.. har alla jävla symtom som en män..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-