2019 går mot sitt slut

Det är bara timmar kvar av 2019 och jag tänker tillbaka på allt som hänt och allt jag är så oerhört tacksam över. 

I början av året var skilsmässan färdig och jag köpte ett hus nära barnens skola. Den första maj satte jag nycklarna i mitt nya hem och känslan var fantastisk. Efter mycket ommålning och renovering blev det som jag ville och jag trivs så oerhört bra. Jag älskar verkligen mitt hem!

Jag har haft många uppdrag och mitt företag går bra, jag vet att det kommer gå ännu bättre 2020. Efter så många år stormtrivs jag fortfarande med det jag får möjlighet att göra. 

Det är inte länge sedan jag var utmattad och den känslan glömmer jag inte. Inte heller alla varningssignalerna jag ignorerade för att bli klar i tid. Kraschen lärde mig att sluta jaga, det är verkligen inte värt det. Livet är här och nu.

I mitten av december gick min vän bort. Hon kämpade mot cancern och cancern vann. Mari blev bara 37 år och lämnade man och två små barn. Det är så oerhört orättvist och ledsamt. Min tro säger mig att hon fortfarande är kvar och att vi ses igen. Tack Mari för alla fina stunder och skratt, du är saknad!

Vi måste alla stanna upp och tänka till. Vad är på viktigt PÅ RIKTIGT? För vem jobbar vi sönder oss och konsumerar? Varför jämföra oss, vara avundsjuka, otacksamma  och missunsamma? Har vi en god hälsa har vi vunnit toppvinsten. 

Jag hade mina barn över jul och idag lämnade jag dem till sin pappa. Detta är första gången någonsin som jag är ensam hemma över nyår. Det är bara jag, min pyjamas, mina raggsockor och en massa tända ljus. Om detta hade skett för några år sedan hade jag känt mig ensam och misslyckad. Idag njuter jag av min egentid!

Mina nyårslöften är att vara ännu mer i nuet, ta tag i min träning och bli en mästerodlare i mitt snart inköpta växthus (!)

Inför 2020 önskar jag god hälsa, friska barn, många uppdrag i företaget och att kärleken knackar på dörren. 

Ta hand om er alla och jag önskar er ett gott nytt år och ett fantastiskt 2020! 
Kram
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Örjan Noreheim » Nystart!:  ”Nystart. Helt rätt tänkt. Absolut inte ge upp ett så viktigt område där du med d..”

  • Linda Sandqvist » Nystart!:  ”Alla behöver vi tid för reflektion- för att komma tillbaka ännu starkare. Kör b..”

  • Christopher » Nystart!:  ”Lycka till med nystarten! ”

  • Annette West » 29 september:  ”Du är så klok, Emilia. Tack.”

  • Daniella » Breast Implant Illness Del 3/3:  ”Ska få en tid för att ta ut mina implantat nu.. har alla jävla symtom som en män..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-