202 dagar

Idag är det en glädjens dag så jag utbildade jag för första gången på 202 dagar. Jag har idag föreläst för Svenska kyrkan i Båstad och körde fram och tillbaka med lycka i kroppen.

2019 var ett riktigt bra år för mitt företag och jag förväntade mig detsamma för 2020, men så kom Corona… Året som började så bra visade sig leda till noll bokningar under lång tid framöver. Stressen gjorde sig påmind på många sätt och jag tröståt ostbågar ett bra tag.
Jag var och är så oerhört tacksam för att jag fick möjlighet att permittera mig, det räddade mig på många sätt. Med det statliga stödet kunde jag slappna av lite ekonomiskt. Jag har under denna period fått mycket tid för välbehövlig reflektion. Över mitt liv, mina val och drömmar. 2020 har förmodligen gett mig mer än vad jag kan förstå.

Mitt arbete som arbetsmiljökonsult är inte bara ett jobb och inkomst för mig, det är också mitt intresse och livsuppgift. Jag har längtat till att återigen få stå på scen och hjälpa människor och organisationer att förstå problematiken kring mobbning och sexuella trakasserier. Det är en ynnest att få se människor växa och utvecklas. Det är magiskt att få en kram av någon som tack vare min föreläsning tagit modet till sig att konfrontera sin mobbare. Jag är så lyckligt lottad över att få arbeta med någonting som jag brinner för. Imorgon och på torsdag ska jag föreläsa och utbilda i presentationsteknik och det känns spännande. Jag har en go´ känsla i kroppen när jag tänker på framtiden.

I´m back on track!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annette West » 29 september:  ”Du är så klok, Emilia. Tack.”

  • Daniella » Breast Implant Illness Del 3/3:  ”Ska få en tid för att ta ut mina implantat nu.. har alla jävla symtom som en män..”

  • Örjan Noreheim » Ett par stelfrusna jeans:  ”Hej Emilia. Din sista mening håller jag hel t med dig. Jag är säker på att många..”

  • Tommy Lerdell » Ett par stelfrusna jeans:  ”Du blottlägger genom din egen livshistoria vad fattigdom gör med en människa. Hä..”

  • Evelin Senniksen » Högt i tak eller krypgrund:  ”Så himla bra beskrivit och så sant! Glad att jag fått ta del av en av dina förel..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-